Apurahat

Ohjeet hakemiseen Verkkolomake Säätiön rahoittamat tutkimukset Tietosuojaseloste

Salaojituksen Tukisäätiö myöntää apurahoja ja avustuksia hankkeisiin, jotka toteuttavat säätiön tarkoitusta. Rahoitusta voidaan hakea suoraan säätiöltä tai Tukisäätiön juhlavuoden 1997 rahastolta.

Säätiöltä voi hakea avustuksia ja apurahoja jatkuvasti, mutta seuraavalle ja usealle vuodelle ajoittuvissa hankkeissa avustusta ja apurahaa haetaan kunkin vuoden lokakuun puoliväliin mennessä. Ohjeet avustusten ja apurahojen hakemisesta sekä apuraha- ja avustushakemuslomakkeet löytyvät viereisestä valikosta. Apurahoja ja avustuksia koskevat tiedustelut voi lähettää osoitteeseen hakemus@tukisaatio.fi. Sähköisen hakemuksen lisäksi allekirjoitettu apurahahakemus lähetetään mahdollisten liitteiden kanssa postitse osoitteeseen Salaojituksen Tukisäätiö sr, Simonkatu 12 B 25, 00100 Helsinki.

Juhlavuoden 1997 rahasto jakaa vuosittain noin 50 000 € tieteellisiin tutkimuksiin. Apurahaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, joka lähetään osoitteeseen Salaojituksen Tukisäätiön juhlavuoden 1997 rahasto, Annankatu 31 – 33 C 56, 00100 Helsinki tai juhlavuodenrahasto@tukisaatio.fi. Hakemuksia voi jättää jatkuvasti. Tiedusteluihin vastaa Salaojituksen Tukisäätiön juhlavuoden 1997 rahaston sihteeri Riikka Olin, juhlavuodenrahasto@tukisaatio.fi tai 0503019928.