Apurahat

Ohjeet hakemiseen Verkkolomake Säätiön rahoittamat tutkimukset Tietosuojaseloste

Salaojituksen Tukisäätiö myöntää apurahoja ja avustuksia hankkeisiin, jotka toteuttavat säätiön tarkoitusta. Rahoitusta voidaan hakea suoraan säätiöltä tai Tukisäätiön juhlavuoden 1997 rahastolta.

Säätiöltä voi hakea avustuksia ja apurahoja jatkuvasti, mutta seuraavalle ja usealle vuodelle ajoittuvissa hankkeissa avustusta ja apurahaa haetaan pääsääntöisesti kunkin vuoden lokakuun loppuun mennessä. Ohjeet avustusten ja apurahojen hakemisesta sekä apuraha- ja avustushakemuslomakkeet löytyvät yllä olevasta valikosta. Apurahoja ja avustuksia koskevat tiedustelut voi lähettää osoitteeseen [email protected]. Sähköisen hakemuksen lisäksi allekirjoitettu apurahahakemus lähetetään mahdollisten liitteiden kanssa postitse osoitteeseen Salaojituksen Tukisäätiö sr, Simonkatu 12 B 25, 00100 Helsinki.

Juhlavuoden 1997 rahasto jakaa vuosittain noin 50 000 € tieteellisiin tutkimuksiin. Apurahaa haetaan ylläolevalla sähköisellä hakemuksella, valikosta valitaan apurahan tyypiksi ”Juhlavuoden rahasto”. Hakemuksia voi jättää jatkuvasti. Sähköisen hakemuksen lisäksi allekirjoitettu apurahahakemus lähetetään mahdollisten liitteiden kanssa postitse osoitteeseen Salaojituksen Tukisäätiö sr, Simonkatu 12 B 25, 00100 Helsinki.