Ajankohtaista / loka 01, 2013

Rakennusneuvos J.Saavalaisen tunnustuspalkinto 2013

Rainer Rosendahl ja Pertti Vakkilainen 27.9.2013, kuva Helena Äijö

Rakennusneuvos J. Saavalaisen tunnustuspalkinnon on myönnetty professori Pertti Vakkilaiselle ja salaojasuunnittelija Rainer Rosendahlille 27.9.2013.

Rakennusneuvos J. Saavalaisen tunnustuspalkinnon on myönnetty professori Pertti Vakkilaiselle ja salaojasuunnittelija Rainer Rosendahlille. Tunnustuspalkinnon jaetaan maaseudun vesitalouden alalla tehtyjen merkittävien käytännön tekojen tai tieteellisen työn palkitsemiseksi. Emeritus professori Pertti Vakkilainen on tehnyt mittavan akateemisen työuran korkeatasoisten tutkijoiden kouluttajana ja vesitalouden oppiaineen edistäjänä Suomessa sekä toiminut lukuisissa alan luottamustehtävissä. Salaojasuunnittelija Rainer Rosendahl on aktiivisesti edistänyt salaojitusta ruotsinkielisellä Etelä-Pohjanmaalla sekä ollut mukana kehittämässä salaojitusmenetelmiä Suomessa. Rainer Rosendahl toimii maaseudun vesitalouden asiantuntijana ProAgria Österbottens svenska lantbrukssällskap:ssa. Palkinto jaettiin 27.9.2013.