Ajankohtaista / helmi 01, 2022

Ennakkotieto: Maatalouden kestävä vesienhallinta – keinoja sopeutua ilmastonmuutokseen ja lisätä luonnon monimuotoisuutta -seminaari järjestetään lokakuussa 2022

Salaojituksen Tukisäätiö järjestää sarjassaan viidennen maankuivatusseminaarin. Maatalouden kestävä vesienhallinta – keinoja sopeutua ilmastonmuutokseen ja lisätä luonnon monimuotoisuutta -seminaari  järjestetään yhdessä Maa- ja vesitekniikan tuen, Salaojayhdistys ry:n ja BSAG:n kanssa lokakuussa 2022. Seminaari on osa säätiön Itämeri-sitoumusta. Seminaarin yhteydessä järjestetään innovaatiokilpailu. Innovaatiokilpailulla halutaan edistää uusien ja vaikuttavien ratkaisujen löytämistä kuivatukseen ja kasteluun niin, että ilmastonmuutoksen aiheuttamien ääriolosuhteiden, kuten kuivuusjaksojen ja rankkasateiden lisääntymiseen voitaisiin sopeutua ja vähentää niiden haitallisia vaikutuksia.